Ανδρική Μόδα
Lifestyle,  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ανδρική Μόδα, τα “Do” και τα “Don’t”


Animated Banner

Ανδρική Μόδα: Σύντομες συμβουλές για τον Alpha Male.

Όλοι πλέον γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι ετερόφυλοι άντρες σιχαίνονται να ψωνίζουν για ρούχα.

Ο μέσος άνδρας δεν απολαμβάνει την διαδικασία της λεγόμενης βόλτας για ψώνια που κάνουν οι γυναίκες. Εκείνον τον περίπατο στα καταστήματα, όπου θα επισκεφτούν 10-15 μαγαζιά, θα δοκιμάσουν τουλάχιστον 50 διαφορετικά ρούχα και στο τέλος θ’αγοράσουν 2 ή 3 από αυτά.

Ο άντρας θα μπει στο πρώτο κατάστημα, θα διαλέξει ό,τι βρίσκεται εκείνη τη χρονιά σε στοκ, θα βρει το νούμερό του, θα το πάρει και θα φύγει. Και ύστερα, ό,τι κι αν είναι αυτό που πήρε, θα το φοράει καμαρωτός για την υπόλοιπη χρονιά.

Η άλλη εναλλακτική είναι οι άντρες που βαριούνται γενικότερα ακόμη και αυτό και τα ψώνια τους τα αναλαμβάνει κάποιο θηλυκό μέλος της οικογένειας ή το έτερον τους ήμισυ.

Τα αποτελέσματα αυτής της συμπεριφοράς κάποιες φορές είναι θλιβερά.

Όλοι θυμόμαστε εκείνο το φιάσκο με τις φαρδιές βράκες πριν από καμιά δεκαετία και το πιο πρόσφατο, με τα cropped κοντά παντελονάκια που φορέθηκαν κατά κοπάδια.

Να το πούμε στα ίσα. Πριν φορέσεις κάτι, κοιτάξου καλά στον καθρέφτη και αναρωτήσου “Μήπως δεν μου πάει;”

Κυριολεκτικά κανείς και πουθενά δεν βρίσκει σέξι μικροσκοπικούς αδύνατους αστραγάλους που δεν έχουν δει γυμναστήριο ούτε απ’έξω και μοιάζουν με τα πόδια του κόκκορα που κρέμεται πάνω από τον πάγκο με τα πουλερικά στη Βαρβάκειο.

Επειδή κάτι βρίσκεται στη “μόδα” και όλες οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν γεμίσει με αυτό, δεν σημαίνει πως είναι απαραίτητα καλή επιλογή για όλους. Αργότερα, όσο περισσότερα χρόνια περάσουν, τόσο πιο αστεία θα σας φαίνεται η περασμένη μόδα.

Μια 20ετία αργότερα, τα παιδιά σας θα σας κοροϊδεύουν για τα κοντά παντελονάκια, τα μούσια του ξυλοκόπου, το μαλλί Pidgeotto, το μαλλί μπρόκολο και τα loafers. Ακριβώς όπως εσείς τώρα γελάτε με το μαλλί γεμάτο λακ, τα crop tops, τις μουστάκες, και τα σέξι κοντά σωρτσάκια των 80s.

Μην ακολουθείτε το κοπάδι, θα σας φέρει στο γκρεμό. Πριν αγοράσετε κάτι, αναρωτηθείτε πρώτα αν σας ταιριάζει, αν είναι κατάλληλο για τον σωματότυπό σας. Και φυσικά, αν είναι ένα χαζό ανούσιο τρεντ όπως εκείνη η εποχή όταν όλοι κυκλοφορούσαν με ένα fidget spinner στο χέρι, τα περισσότερα από τα οποία σήμερα γεμίζουν τις χωματερές και θα κάνουν άλλα 100-200 χρόνια να διασπαστούν.

Η γενική συμβουλή είναι, βρείτε το δικό σας στυλ, φροντίστε να ταιριάζει στο σώμα σας, φροντίστε να είναι όσο γίνεται μοναδικό και μην ακούτε κανέναν. Ο άντρας κάνει το ρούχο και όχι το ρούχο τον άντρα.

Κι άλλα άρθρα της κατηγορίας Lifestyle

Share: