koronadates, γνωριμίες, dating
Lifestyle,  Online Dating,  Top Sites

KoronaDates – Το #1 σαιτ γνωριμιών για άντρες στην Ελλάδα

KoronaDates – Γνωριμίες online. Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Το KoronaDates σήμερα σίγουρα αποτελεί ένα διαμάντι στην αγορά του online dating.

Η κορυφαία αυτή σελίδα γνωριμιών συνδυάζει όλα τα στοιχεία απαραίτητα για να γίνει άμεση επιτυχία και για τον λόγο αυτό σαρώνει ήδη την Ελληνική αγορά γνωριμιών.
Και φυσικά, μας εκπλήσσει και το γεγονός πως ύστερα από πολλές αναζητήσεις βρίσκουμε επιτέλους μια εφαρμογή γνωριμιών που έχει στο κέντρο της τις ανάγκες του άνδρα, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις γυναίκες.
Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος μετά την εγγραφή στο KoronaDates, μετά από όλες τις όμορφες γυναίκες, φυσικά, είναι το νεανικό και μοντέρνο ντιζάιν της σελίδας.
Πέρα από την εμφάνιση, η σελίδα είναι εξαιρετικά εύκολη στην χρήση και παρέχει όλες τις πληροφορίες σε κάθε λειτουργία.

Το δεύτερο και το πιο σημαντικό, είναι η αμεσότητα στις γνωριμίες και η ελεύθερη επιλογή.

Σε τι διαφέρει το KoronaDates από τα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα και site γνωριμιών;

Το ήδη ήμι-εγκαταλελειμμένο Facebook, που έχει μετατραπεί σε δίκτυο υποστήριξης βαριεστημένων συνταξιούχων που ποστάρουν στο feed τους «Καλημέρα», «Καλησπέρα» και άλλες ευχές στο feed τους για να συλλέξουν Likes συνεχίζει να βάζει στους χρήστες τους χέρι μόλις προσπαθούν να γνωρίσουν νέα άτομα. Πόσες φορές είχατε πατήσει «Προσθήκη» σε ένα άτομο που σας τράβηξε το ενδιαφέρον για να δείτε το μήνυμα «Σας συνιστούμε να προσθέτετε ως φίλους στο Facebook άτομα που γνωρίζετε προσωπικά»;

Πόσες φορές είχατε βρεθεί πίσω από το βαρύ προστατευτικό τζάμι μουσείου Tinder, που σας βάζει πίσω από το σύστημα του matching, το οποίο σας απομονώνει και δεν σας αφήνει να αναδειχθείτε με κάποιον άλλον τρόπο πέραν από την εμφάνιση;

Το KoronaDates δεν φαίνεται να πάσχει από τέτοια περίεργα προβλήματα και ως δίκτυο γνωριμιών κάνει ακριβώς αυτό για το οποίο προορίζεται – δίνει ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν και να γνωριστούν ελεύθερα.
Μέσα από την αναζήτηση μελών, που συνεχώς ανανεώνεται, ο χρήστης είναι ελεύθερος να διαλέξει τον «στόχο” που του τράβηξε το ενδιαφέρον και να δοκιμάσει επάνω του τις επικοινωνιακές του δεξιότητες.

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα σαιτ γνωριμιών, η σελίδα φαίνεται να είναι πλήρως ελεύθερη διαφημίσεων και ενοχλητικής προώθησης, σπαμ, pop-ups και banners, επικεντρώνοντας μόνο στο αντικείμενο της, τις γνωριμίες.
Επίσης, το KoronaDates δεν φαίνεται να ακολουθεί το ενοχλητικό σύστημα των συνδρομών που έχουν άλλες εφαρμογές γνωριμιών, αλλά το pay-as-you-go, το οποίο ο καθένας επιλέγει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Το Premium σύστημα του σαιτ βοηθάει σημαντικά στο να διατηρείται σωστή ισορροπία ανδρών και γυναικών στην πλατφόρμα, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι χρήστες του ίντερνετ είναι πάντα άνδρες.

Ευκαιρίες για γνωριμίες για παντρεμένους

Σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία του είναι φυσικά η φιλική αντιμετώπιση των χρηστών που είναι, ας το πούμε, όχι ιδιαίτερα μονογαμικοί, και θέλουν εχεμύθεια και διακριτικότητα στις αναζητήσεις τους. Το KoronaDates δεν συλλέγει προσωπικές πληροφορίες χρηστών πίσω από Nickname που επιλέγουν, δεν ζητάει ποτέ επιβεβαιώσεις με επίσημα έγγραφα και από τις γυναίκες απαιτεί μόνο επιβεβαίωση ότι είναι αληθινές και όχι άλλος ένας άνδρας που θέλει να κάνει πλάκα σε άλλους άνδρες.

Στους άνδρες που φοβούνται πως θα τους δει η κουμπάρα και θα το πει στη γυναίκα τους (ξέρετε ποιοι είστε), προσφέρεται η επιλογή να διατηρούν το προφίλ τους με ένα από τα πολλά εντυπωσιακά άβαταρ που μπορούν να επιλέξουν από την πλούσια συλλογή, και να μοιράζονται τις προσωπικές τους φωτογραφίες μόνο μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Συνεπώς, αφήνονται ευκαιρίες και για νέες γνωριμίες για παντρεμένους και κόσμο που βρίσκεται σε σχέση.
Προσφέροντας ασφάλεια, ανωνυμότητα και εχεμύθεια, που είναι οι βασικές ευχές για παντρεμένους, το Koronadates γίνεται αρκετά ελκυστική επιλογή για αυτούς, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.

Η σελίδα προσφέρεται για χρήση τόσο των singles, όσο και των δεσμευμένων και δεν φαίνεται να ποινικοποιεί και το sugar dating σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών. Και φυσικά, προσφέρεται και όσους από σας αρέσκονται στο sexting (επίσης ξέρετε ποιοι είστε).

Μεγάλο γεωγραφικό εύρος επιλογών

Το KoronaDates δεν φαίνεται να περιορίζει τους χρήστες σε μία μόνο γεωγραφική τοποθεσία και τους αφήνει να επικοινωνούν ελεύθερα και με χρήστες από άλλες χώρες.
Το κοινό που χρησιμοποιεί το KoronaDates φαίνεται να προέρχεται από όλες τις ηλικιακές ομάδες ενηλίκων από τα 18 έως και τα 70+ και η μεγαλύτερη κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει σε άνδρες Αραβικών χωρών, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των εγγραφών και φαίνεται να αναζητούν ενεργά συντρόφους στις χώρες της Ευρώπης και τις Ασίας. Υπάρχει αρκετά μεγάλη μερίδα χρηστών και από άλλες χώρες, όπως Βόρεια και Νότια Αμερική, καθώς και Αφρική.

Η εμπειρία μας:

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε να δηλώσουμε, με το χέρι στο Ευαγγέλιο, πως η γενική εμπειρία μας από τη χρήση του KoronaDates ήταν άκρως θετική και δεν βρήκαμε κάποια red flags που να μας απωθούν.
Για να το δοκιμάσετε και μόνοι σας, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.

Share:

7 σχόλια

  • Κατερίνα

    Ήμουν 4 μήνες στο σαιτ. Δεν μπαίνω πλέον γιατί γνώρισα ένα ωραίο παιδί από την Ουκρανία κι έχουμε σχέση τώρα που ήρθε Ελλάδα.
    Όσον αφορά τους άνδρες από την Ελλάδα, είναι κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως σε όλα τα dating πλέον.
    Και πολλοί σου πουλάνε και υφάκι. Παντρεμένοι, κοντοί, άσχημοι, φτωχοί, μαμάκηδες, ένα σωρό παθολογικοί ψεύτες που πραγματικά χρειάζονται ψυχιατρική βοήθεια, ένα σωρό ανώμαλοι που με το καλημέρα σου λένε «Θέλω να μυρίσω τις βρώμικες πατούσες σου».
    Κι οι περισσότεροι έχουν και τεράστια ιδέα για τον εαυτό τους.
    Επίσης, άμα είναι από την επαρχία ούτε καν Ελληνικά δεν μιλάνε σωστά.
    Αντιθέτως έχεις ένα σωρό Αμερικάνους και Άραβες που πάντα μιλάνε ευγενέστατα και πολιτισμένα κι όχι σαν διανοητικά καθυστερημένοι.

  • Νικόλας

    μενω στον πρωκτο του συμπαντος και για γνωριμια εδω κοντα δεν παιζει τιποτα οποτε μπαινω για ανταλλαγη φωτογραφιων και να καυλαντισω. εχει αρκετες που γουσταρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *