gay for pay
ΥΓΕΙΑ,  Lifestyle,  Online Dating

«Δεν είμαι γκέι, αλλά πάω επί πληρωμή με άντρες» – Εξομολόγηση ενός αναγνώστη.


Animated Banner

«Δεν είμαι γκέι, αλλά πάω επί πληρωμή με άντρες» – Εξομολόγηση αναγνώστη.

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί συνέντευξη-εξομολόγηση αναγνώστη, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος, τον οποίο θα αναφέρουμε απλώς ως «Νίκο». Κάποιες από τις λέξεις στο άρθρο έχουν περάσει από λογοκρισία και έχουν αντικατασταθεί από πιο κόσμια συνώνυμα για να μπορεί το κείμενο να είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό. Πέραν αυτών, στο κείμενο δεν υπήρξαν κάποιες αλλαγές και δημοσιεύεται με την άδεια του ατόμου, αν και δεν περιέχει κάποιες προσωπικές πληροφορίες για εκείνον.

Ο Νίκος αποφάσισε να μας διηγηθεί κάποια πράγματα από την προσωπική του ζωή που τον έκαναν να αναθεωρήσει την ερωτική του.
«Το 2015 είχα τελειώσει την σχολή και ξεκίνησα να ψάχνω για κάποια δουλειά. Η κοπέλα μου στη σχολή ήταν από την επαρχία, οπότε μόλις τελείωσε κι αυτή με χώρισε γιατί είχε θέμα με την απόσταση. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχα κάνει κάτι με γυναίκα. Το 2017 κατάφερα να βρω δουλειά στο <Απόρρητο>, αλλά πλήρωνε μόλις 750 ευρώ. Τα χρήματα αυτά μου έφταναν για τις δικές μου ανάγκες, δηλαδή βενζίνη για το μηχανάκι, τσιγάρα, φαΐ και τα λοιπά, όμως δεν ήταν αρκετά για να ξεκινήσω να μείνω κάπου μόνος μου, να αποκτήσω δικό μου σπίτι και να καλύπτω τα έξοδά του.

Έμενα με τους γονείς μου που κάλυπταν τις ανάγκες του σπιτιού, βοηθούσα όπου μπορούσα, αλλά ήθελα κάποια στιγμή να κάνω κάτι δικό μου. Επιπλέον, κάθε φορά που προσπαθούσα να κάνω κάτι με γυναίκα όλο το ενδιαφέρον τους χανόταν μόλις έφτανε η συζήτηση στο οικονομικό μου. Στον ελεύθερο χρόνο μου προσπαθούσα να γνωρίσω κάποια από το Facebook και το Instagram, αλλά οι περισσότερες δεν απαντούσαν καν στα δικά μου μηνύματα. Έφτιαξα προφίλ στο Tinder και το Badoo, είχα κάποια match αλλά όταν με ρωτούσαν τι δουλειά κάνω και πόσα βγάζω από αυτήν κι αν μένω με γονείς και απαντούσα την αλήθεια, η συζήτηση μετά από αυτό το σημείο «πάγωνε» απότομα και αρκετές με είχαν διαγράψει διακριτικά αργότερα.

Μπορώ να πω αντικειμενικά πως δεν είμαι καθόλου άσχημος. Είμαι 1.76, χωρίς τριχόπτωση, αρκετά γυμνασμένος και 70 κιλά. Δεν είμαι γόης, αλλά είμαι άνω του μετρίου σίγουρα. Όμως σε αυτά τα χρόνια κατάφερα να βγω με μόλις 2 γυναίκες που είχα γνωρίσει σε εφαρμογές γνωριμιών, η εμφάνιση και η συμπεριφορά των οποίων ήταν αρκετά απογοητευτική. Παρόλα αυτά με απέρριψαν και οι δυο. Και όχι, δεν υπήρξε θέμα δικής μου συμπεριφοράς, ήμουν και με τις δυο τέρμα ευγενικός.

Κατά τη διάρκεια των λοκντάουν για την πανδημία τα πράγματα χειροτέρευσαν και μπορώ να πω ειλικρινά πως πέρασα τον χειμώνα βλέποντας πορνό σε διάφορες σελίδες. Είχα φτιάξει κι εκεί προφίλ, προσπαθώντας να γνωρίσω γυναίκες, όμως δεχόμουν προσοχή κυρίως από άλλους άντρες. Είχα πλέον απηυδήσει. Η καραντίνα τελείωσε και μας άφησαν πλέον ελεύθερους, τα οικονομικά μου δεν ήταν καλά. Σε κείνη τη φάση σε ένα από τα προφίλ που είχα σε πορνοσάιτ μου έστειλε ένα παιδί και μου είπε, χύμα, «Θέλεις να βρεθούμε σου κάνω στοματικό έρωτα και να πάρεις και 100 ευρώ χαρτζιλίκι;».

«Δεν είμαι γκέι, αλλά πάω επί πληρωμή με άντρες» - Εξομολόγηση αναγνώστη.

Το σκέφτηκα μερικές μέρες και τελικά το πήρα απόφαση και του είπα «Ναι». Με πήρε με το αμάξι του, πήγαμε σε ένα πάρκινγκ, μου έκανε στοματικό και πήρα τα λεφτά. Επιπλέον ρώτησε αν θέλω να ξαναβρεθούμε για σεξ με 200 ευρώ το Σαββατοκύριακο. Εκεί είπα, «τι βρεγμένος, τι μούσκεμα», και δέχτηκα. Αφού έβγαλα έξτρα 300 ευρώ εκείνη την εβδομάδα, μου είχε στείλει κι άλλο παιδί κομπλιμέντα στην ίδια σελίδα και ρώτησε αν θέλω στοματικό έρωτα. Του είπα 100 ευρώ, μου το κατέβασε στα 70. Δέχτηκα και βρεθήκαμε έξω.

Από τότε ξεκίνησα να το κάνω συστηματικά. Δεν έχω βρεθεί ούτε μια φορά να κάνω παθητικό σεξ με άντρα, όμως σε ενεργητική θέση το έχω κάνει σχεδόν 100 φορές επί πληρωμή πάντα. Μέσα σε ενάμισι χρόνο έχουν φτιάξει αρκετά τα οικονομικά μου και δεν νιώθω πλέον τόσο στερημένος όσο ήμουν πριν. Κάποια από τα λεφτά που έβγαλα τα έχω «ανακυκλώσει» σε επισκέψεις σε οίκους ανοχής. Σε όλες τις περιπτώσεις που έχω κάνει κάτι πάντα χρησιμοποιούσα προστασία, γιατί είμαι φτωχός και στερημένος, αλλά όχι χαζός.

Για πόσο σκοπεύω να το συνεχίσω;
Για όσο μπορώ. Δηλαδή, αν βρω κάποια σχέση, εννοείται πως θα το παρατήσω και αμφιβάλλω πως θα το αναφέρω ποτέ στη σχέση μου ότι το έκανα. Αν βρω κάποια καλύτερη δουλειά, αμφιβάλλω πως θα το παρατήσω, είναι τσάμπα λεφτά.»

Κλείνοντας την συνέντευξη, δεν θα σχολιάσουμε κάτι για τις «περιπέτειες» του «Νίκου», τον οποίο η ανάγκη τον οδήγησε στο αντίθετο, ή μάλλον στο ίδιο, στρατόπεδο. Αφήνουμε τα σχόλια αυτά στον αναγνώστη, υπενθυμίζοντας πως πρέπει να είναι κόσμια, όποια κι αν είναι η άποψή σας για τις σεξουαλικές μειονότητες.
Καταλαβαίνουμε όμως πως αρκετοί αναγνώστες βρίσκονται στην ίδια περίπου θέση με τον «Νίκο» στον ερωτικό τομέα. Τι θα κάνετε εσείς στη θέση του και αν θα ακολουθούσατε την ίδια τακτική για να λύσετε οικονομικά και ερωτικά;

Κι άλλα άρθρα στην κατηγορία Lifestyle

Share:

2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *