ο μέσος άνδρας σήμερα, ανδρικά προβλήματα
Lifestyle,  Online Dating,  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Ο μέσος άνδρας σήμερα…

Animated Banner

Ο μέσος άνδρας σήμερα έχει ως εξής:

«Οι γυναίκες μας θέλουν μόνο για τα λεφτά» – είπε ο διάσημος Greek-lover.

Ύστερα χάιδεψε τις τρίχες πάνω στην μπυροκοιλιά του και έστρωσε τις τριχούλες γύρω από την καραφλίτσα.

Τακτοποίησε μέσα στο σώβρακο και τα 14 εκατοστά του πανίσχυρου μορίου του και πήγε να δει τον κόσμο από το μπαλκόνι του πατρικού του, στεκούμενος αγέρωχος στο 1 μέτρο και 69 εκατοστά.

Απολαμβάνοντας τον φραπέ του, σκάλιζε νωχελικά με το δάχτυλο τα μπροστινά του δόντια, όπου είχε κολλήσει ένα κομμάτι σπανάκι από τη σπανακοτυρόπιτα της μαμάς.

Αρκετά όμως με την ποίηση.

Η πικρή αλήθεια στην Ελλάδα είναι πως είτε λόγω καταραμένων μεσογειακών γονιδίων, είτε λόγω καταραμένης μεσογειακής τεμπελιάς, οι περισσότεροι άνδρες εμφανισιακά είναι αρκετά κάτω του μετρίου.

Ας δεχτούμε πως παράγοντες όπως χαμηλό ύψος, μικρός «φίλος» και η έλλειψη μαλλιών δεν διορθώνονται εύκολα χωρίς πολύπλοκα χειρουργεία. Όμως, τα παραπανίσια κιλά, έλλειψη προσωπικής υγιεινής, αρκουδότριχα στην πλάτη, μαζικής παραγωγής ενδιαφέροντα και τσιγκουνιά, είναι στο χέρι σου προς διόρθωση.

Και, ναι, το να γνωρίζεις τεχνικές προδιαγραφές διαφόρων αυτοκινήτων δεν είναι συναρπαστικό. Όπως και το να βλέπεις μπάλα με μια μπύρα στο χέρι είναι τόσο ενασχόληση με τον αθλητισμό, όσο το να παρακολουθείς Pornhub (στο οποίο είσαι επίσης πολλά χρόνια μέλος, με το προφίλ γεμάτο σηματάκια για achievements) σε κάνει πορνοστάρ. Γενικά, είσαι εξίσου συναρπαστικός με τη νηστίσιμη φασολάδα.

Και φυσικά όλα αυτά θα συνδυαστούν με αυτοεκτίμηση του τύπου «το Δημόσιο είναι υποχρεωμένο να μου διορίσει μια 2μέτρη κουκλάρα με αναλογίες 90-60-90 που θα μου πλένει σώβρακα, θα μου φτιάχνει φασολάδα και θα κάνει τα στραβά μάτια ενώ εγώ θα ψάχνομαι δεξιά κι αριστερά, γιατί εμείς οι άνδρες είμαστε φύσει πολυγαμικοί».

Και φυσικά, αυτό το κελεπούρι θα διαμαρτύρεται σε κάθε υποψία πως μπορεί να τον θέλουν για τα λεφτά. Και το γενικό ερώτημα σε αυτό είναι, έχεις να προσφέρεις κάτι άλλο; Κι αν όχι, τότε φτηνά τη γλίτωσες. Είναι απόλυτα λογικό μια όμορφη γυναίκα που προσέχει και φροντίζει τον εαυτό της να θέλει έναν σύντροφο που θα της προσφέρει οικονομική άνεση και ασφάλεια, καθώς όλες οι σχέσεις είναι δούναι και λαβείν. Και καλό είναι να έχεις έστω κάτι να δώσεις.

Άλλες χρήσιμες συμβουλές για το πως να γίνεις πιο επιτυχημένο αρσενικό! 

Share: