εφαρμογές γνωριμιών
Online Dating

Premium vs Free Dating apps. Τι είναι καλύτερο;


Animated Banner
Premium vs Free Dating apps. Τι είναι καλύτερο;

Γιατί τα premium dating apps είναι πλέον καλύτερα από τα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εύρεση συντρόφου;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι απλή.

Δοκιμάστε να περάσετε έστω μια μέρα στο facebook ως γυναίκα!

Η εμπειρία μιας γυναίκας καθημερινά σε τέτοιες σελίδες είναι περίπου η εξής:

Σε κάθε φωτογραφία, κάθε ποστ, κάθε τυχαίο τραγούδι που θα γίνει share από το Youtube στο feed θα πέσουν likes και σχόλια. Κάθε μέρα θα λάβεις 366 με 487 «Καλημέρα» πάνω στο προφίλ. Επειδή είναι ευρέως γνωστό πως άμα λες κάθε μέρα για 6-7 βδομάδες «Καλημέρα» σε μια γυναίκα, κάποια στιγμή θα υποκύψει και θα σε καλέσει για μια καυτή βραδιά σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής.

Και να μην σχολιάσουμε και τα 500 inbox την ημέρα, στα οποία δεν είναι ανθρωπίνως δυνατόν να απαντήσεις, όπου μετά από 3-4 καλημέρες που ούτε καν πρόλαβες να δεις, θα σου’ρθουν μπινελίκια.

Και φυσικά και οι κλήσεις στο messenger 3 η ώρα τη νύχτα επειδή ο δικός σου ξενύχτησε βλέποντας foot fetish βιντεάκια και θέλει ν’ακούσει γυναικεία φωνή για να τελειώσει.

Συνεπώς, ανελέητο σπαμ από κόσμο που έχει υπερβολικά πολύ ελεύθερο χρόνο.

Το premium app όμως βάζει φίλτρο σε όλο αυτό το σπαμ και δίνει την ευκαιρία στους άνδρες που ξέρουν πραγματικά τι θέλουν και διαθέτουν την οικονομική άνεση για να το αποκτήσουν, να αναδειχθούν πιο εύκολα. Κάτι που δεν θα μπορούσαν ποτέ να κάνουν μέσα στον θορυβώδη όχλο από ανάγωγους σπάμερς στα συμβατικά κοινωνικά μέσα, καθώς ποια θα παρατηρήσει το like νούμερο 321 ανάμεσα στα 537;

free dating apps

Επιπλέον, τα premium apps βοηθάνε να βγουν από τη μέση άνδρες των οποίων το πορτοφόλι δεν αντέχει τέτοιες υπηρεσίες, άνδρες από άσχετες χώρες που έχουν άπειρο ελεύθερο χρόνο και σπαταλούν τον δικό σου (όλες έχουμε λάβει μήνυμα τύπου “Hey butiful, show bob vagene” από τον Arjun μες στη νύχτα), καθώς πληθώρα από fake προφίλ πίσω από τα οποία βρίσκονται ανήλικα που ζητιανεύουν κι αυτά να δουν “bob” (και δεν εννοούμε τον κίτρινο καρτούν θαλάσσιο σπόγγο).

Και να μην ξεχνάμε και τους φίλους μας τους παντρεμένους, οι οποίοι δεν μπορούν να ξεκινήσουν να προσθέτουν ανεξέλεγκτα άτομα του αντίθετου φύλου στα συμβατικά social media, χωρίς να βρεθούν υπό την απειλή παντόφλας. Σε αυτούς, τα premium dating sites προσφέρουν περισσότερη άνεση κινήσεων σε ιντερνετικό χώρο αφιερωμένο σε έναν συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή τις ερωτικές γνωριμίες, και σχετική ανωνυμία.

“Μα πληρώνω λεφτά!!!” θα φωνάξει αγανακτισμένα ο μέσος Γραικός. Φυσικά, και ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Ποιες είναι οι εναλλακτικές;

Συνέχιζε να πατάς likes και να λες καλημέρες μέχρι να σε προσέξει, που θα είναι του Αγίου Ποτέ ανήμερα.

Βγες έξω να κάνεις καμάκι α-λα 1970s μέχρι να σου καλέσουν καμιά αστυνομία.

Κουτί Zewa και tab στο Youporn.

Επίσκεψη στην περιοχή με τα κόκκινα φωτάκια και έπειτα σε έναν αφροδισιολόγο.

Τα πράγματα είναι αρκετά απλά.

Στις γυναίκες δεν αρέσει ούτε το σπαμ, ούτε οι τσιγκούνηδες, και τα premium apps σου προσφέρουν την ευκαιρία να σε προσέξουν πιο εύκολα.

Τελικά, η επιλογή των premium dating apps φαίνεται να προσφέρει μια ευκολότερη και πιο εξειδικευμένη προσέγγιση για όσους αναζητούν σοβαρές σχέσεις. Ενώ τα συμβατικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης πλημμυρίζονται από σπαμ, ανεπιθύμητα μηνύματα και ανεπιθύμητη προσοχή, τα premium apps φέρνουν σε επαφή άτομα που έχουν συγκεκριμένες προθέσεις και επιθυμούν να επενδύσουν σε μια σοβαρή σχέση.

Η πληρωμή για τέτοιες υπηρεσίες μπορεί να θεωρηθεί ως επένδυση στην προσωπική ζωή, προσφέροντας ανωνυμία, φιλτράρισμα στον όγκο των μηνυμάτων, και τη δυνατότητα να συναντήσεις άτομα με παρόμοιες προσδοκίες. Επομένως, για όσους επιδιώκουν αυθεντικές και βαθιές συνδέσεις, τα premium dating apps φαίνεται να αποτελούν μια ελκυστική επιλογή, αντισταθμίζοντας την επιπλέον χρηματική δαπάνη με την ποιότητα των επαφών που προσφέρουν.

Σε έναν κόσμο που η ψηφιακή επικοινωνία έχει κυριαρχήσει, η ευκαιρία να αποφύγεις τον όχλο του online “θορύβου” και να εστιάσεις σε πραγματικές συνδέσεις είναι αξίας χρυσού.

Άλλα άρθρα για το Dating

Share: