Nerdiness is Sexiness
Lifestyle,  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Nerdiness is Sexiness


Animated Banner

Πίνακας Περιεχομένων

Nerdiness is Sexiness

Με τα κόμικς, τις σειρές, το ανιμέ, τα βίντεοπαιχνίδια να μπαίνουν όλο και περισσότερο στη ζωή μας, ο μαζικής παραγωγής Homo Podosfairofilus-Autokinitofilus εκτοπίζεται όλο και περισσότερο στα βάθη της ζούγκλας, ανίκανος να ανταγωνιστεί άλλους για το ταίρι του.

Ναι, αγαπητέ άντρα, το να ξέρεις όλους παίχτες του ΠΑΟ από το 1980 μέχρι τώρα και όλα τα μοντέλα της SEAT δεν είναι πλέον σέξι. Δεν ήταν ποτέ. Όταν ξεκινούσες την συζήτηση γι’αυτά, κουνούσαμε ευγενικά το κεφάλι, με χαμόγελο για να μην σου πληγώσουμε τα αισθήματα.

Το ποδόσφαιρο για τις γυναίκες έχει ως εξής:
20 τύποι για κάποιο λόγο τρέχουν με μία μπάλα για 2 ώρες. Τους κυνηγάει από πίσω ένας άλλος με μία σφυρίχτρα. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να έχουν γυμνασμένα πόδια και αρκετά καλή εμφάνιση για να τους χαζέψεις για 3-4 λεπτά. Πάνω από 3-4 λεπτά, χάνεται όλο το ενδιαφέρον.

Τα αμάξια κάποιες φορές έχουν ωραίο χρώμα, κάποιες φορές έχουν ωραίο σχήμα, κάποιες φορές φαίνονται ακριβά, κάποια πηγαίνουν γρήγορα. Δεν ξέρουμε ποιος σουπερήρωας είναι ο Σασμάν, δεν καταλαβαίνουμε τι επάγγελμα είναι ο αμορτισέρ, δεν θέλουμε να μάθουμε τι διαφορά έχουν τα δισκόφρενα στο ένα η στο άλλο αμάξι.

Τα nerd πράγματα είναι όμως σέξι και μπορούν να γίνουν ένα ωραίο χόμπι στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν και οι δυο.

Ιστορίες φαντασίας, οι οποίες προσφέρουν νέα θέματα για συζήτηση. Σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφήνουν στη δική σας φαντασία να σκεφτείτε τι θα γίνει στη συνέχεια.

Και, φυσικά, η διακόσμηση και οι στολές.

Περιλαμβάνουν arts & crafts, προετοιμασία, κόψιμο, ράψιμο, βάψιμο. Θες να γίνεις εύκολα φίλος μιας γυναίκας; Ζήτα της να σε βάψει για να πας ως Wolverine σε απόκριες ή ComicCon.

Θες να γίνετε κάτι παραπάνω από φίλοι; Ζήτα της να σε συνοδεύσει και να ντυθεί κι αυτή κάτι.

Εννοείται πως δεν θα χάσει την ευκαιρία να αναδειχθεί με κάτι σέξι σε αυτού του είδους την πασαρέλα.

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “είναι άνιμαλ στο κρεβάτι” από ένα ζευγάρι ντυμένο Ταρζάν και Τζείν σ’ένα πάρτι.

Τίποτα δεν έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το να φτιάξεις ωραίες στολές και να βγεις να διασκεδάσεις με αυτές, εκτός, φυσικά, από το όταν έρχεται μετά η ώρα να τις βγάλετε.

Κι άλλα άρθρα στην κατηγορία Lifestyle

Share: