Εμβολιασμός
Lifestyle,  Online Dating,  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,  ΥΓΕΙΑ

Εμβολιασμός για τον COVID ή Το τσίμπημα της αγάπης


Animated Banner

Εμβολιασμός για τον COVID ή Το τσίμπημα της αγάπης

Αρκετοί στις μέρες μας αναρωτιούνται αν είναι σωστό να αποφεύγεις υποψήφιους παρτενέρ βάσει της κατάστασης εμβολιασμού τους κατά του COVID19.

Η σύντομη απάντηση είναι το ρητό που λέει πως ‘’στον έρωτα και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται’’.

Η πιό σύνθετη απάντηση είναι πως το dating είναι υποκειμενικό θέμα κι ο καθένας έχει τα γούστα και τις προτιμήσεις του και μία μικρή λεπτομέρεια μπορεί να σου χαλάσει το σύνολο.

Για παράδειγμα, κανείς δεν θα φέρει αντιρρήσεις σε κάποιον ή κάποια που θα αποφεύγει να έχει σύντροφο αλκοολικό ή καπνιστή, που πρακτικά διατηρεί βλαβερή και ανθυγιεινή συνήθεια με μεγάλο οικονομικό κόστος, καταστρέφει την δική του υγεία και αυτή των άλλων γύρω του.

Στην περίπτωση όμως των αντιεμβολιαστών που κάνουν περίπου το ίδιο, αρκετοί θα ξεσηκωθούν και θα φωνάζουν για «ρατσιστικές» διακρίσεις. Το dating δεν είναι δικαίωμα που κάποιος σας στέρησε, είναι ένα προνόμιο. Οι επιλογές σας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι είτε να κάνετε υποχωρήσεις, είτε να συμβιβαστείτε με το γεγονός πως κάποιος δεν σας θέλει λόγω δικής σας προσωπικής επιλογής. Η οποία επίσης είναι στο δικό σας χέρι να διορθωθεί ή όχι. Ή αντίστοιχα, να δοκιμάσετε να βρείτε κάποιον σύντροφο που θα μοιράζεται τις δικές σας απόψεις όσον αφορά τα εμβόλια και να βρεθείτε μαζί αγκαλίτσα διασωληνωμένοι στην εντατική.

Εμβολιασμός για τον COVID ή Το τσίμπημα της αγάπης

Σήμερα, μια πληθώρα dating apps προσφέρουν στους χρήστες τους την επιλογή να δηλώσουν σιωπηλά και ρητά στους υπόλοιπους χρήστες το Status του εμβολιασμού τους, χωρίς να χαλάνε τις καρδιές τους και να έρχονται σε λεκτική αντιπαράθεση γι’αυτά τα θέματα. Κάποια από αυτά είναι το Tinder που πρόσφερε στους χρήστες του την δυνατότητα να προσθέσουν σηματάκι πάνω στο προφίλ, το KoronaDates, που αφήνει τους χρήστες να προσθέσουν την κατάσταση του εμβολιασμού τους στις πληροφορίες προφίλ, και το Bumble που επίσης διαθέτει badge.

Οι επιλογές αυτές διευκολύνουν αρκετά τα άτομα που νοιάζονται για την δική τους υγεία, όσο και για των άλλων γύρω τους, ώστε να αποφεύγουν στενότερη επαφή με κόσμο που δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται καθόλου για το αν βάζει τον εαυτό του και τους κοντινούς του ανθρώπους σε κίνδυνο.

Κι άλλα άρθρα στην κατηγορία Υγεία

Share: